Kakav nakit ćemo nositi ovog proleća i leta?

Saznali smo kakva će se garderoba nositi ovog proleća i leta, koje boje, dezeni, u kakvim cipelama ćemo šetati, koje ćemo frizure praviti, na red je došao nakit!

Ove sezone dizajneri su se potrudili da odu korak dalje i kada su aksesoari i nakit u pitanju. Uz svoje kolekcije za letnju sezonu predstavili su nam trendove i detalja bez kojih nijedan outfit ne može. Iako smo dosta govorili o jednostavnosti i smirenijim kombinacijama, ogrlice, narukvice, broševi i minđuše su nešto što ne moramo zaobići u kombinovanju.

 

Pastelni tonovi doneće romantičnije proleće i još mirnije proleće zato ih slobodno začinite glomaznim nakitom u istim nijansama. Nežno roze, plava, žuta, zelena i boja jorgovana su boje koje će dominirati na nakitu, a izgledaće sjajno na vašoj preplanuloj koži.

 

Jedan od vodećih trendova kada je dezen u pitanju je prava igra geometrijskih figura, a onda se taj isti trend pojavio i na nakitu. Minđuše različitih oblika, viseće ogrlice od krugova različitih boja ili narukvice pravilnih oblika vrlo lepo možete ukombinovati u svoj prolećni stajling.

 

 

Morski i vodeni motivi su nešto što nam je posebno privuklo pažnju na proteklim nedeljama mode. Morski konjići, zvede, korali i školjke sasvim logično se uklapaju u letnji outfit čineći ga još lepšim i upečatljivijim.

 

 

Još jedan od letnjih trendova kome nismo odoleli su cvetni printovi. Cveće će se ponovo naći i na garderobi,  na aksesoarima, cipelama i nakitu. Prstenčići i broševi u obliku raznovrsnog i raznobojnog cveća osvežiće bilo koju kombinaciju i podići raspoloženje svakom ko vas ugleda.

 

         
Veze i vezice
Matematičari otkrili formulu ljubavi
Travel
Plitvička jezera: lepota i mir
U trendu
Mahune snižavaju loši holesterol
Coolinar
Testenina sa kozicama i šparglama
Entertainment
Stas u obliku trešnje
Crafts
Raskoš koju je kupila Sofia Vergara
Wellness & Care
Koje sastojke kod preparata za kosu treba izbegavati a koje koristiti ?