Kako staviti eyeliner kao profesionalac?

Profesionalna šminkerka Dijana, autorka poznatog beauty bloga MakeUp by Dijana, vas savetuje kako da same savršeno nanesete eyeliner. Pratite upustva i u tren oka imaćete seksi, cat eye look, kome nije odolela ni prelepa Marilyn Monroe!

 

Najbolji način za kreiranje popularnog cat eye-a je uz pomoć korišćenja tečnog ajlajnera (uz koji obavezno dolazi aplikator), kao i onog u teglici, a nanosi se uz pomoć kose četkice (MAC 266INGLOT 31T i 17TLSephora #15...) ili lajner četkice ( MAC 209 i 210INGLOT 23T i 30T...).

 

 

 

1.Najpre omogućite svojoj ruci (laktu) dobar oslonac, kako posle ne bi bilo puno brljanja, podrhtavanja ruke i prepravljanja. Naravno, potrebno vam je i ogledalo  i to ono sa postoljem, jer ćete ajlajner lakše naneti ako gledate dole, a ne pravo u ogledalo.

 

 

2. Obično se kreće od sredine gornje linije oka, povlačeći tanku liniju tik uz koren

 

 

3. Najlakši način da završite liniju ajlajnera jeste da pratite donju liniju trepavica, koja će vam i biti smernica u ovom slučaju.

 

 

4. Sada popunite liniju koja vodi do unutrašnjeg dela oka, a zatim nadograđujte (podebljavajte) cat eye, sve dok ne budete zadovoljni rezultatom ili dok vam pogled ne bude "dovoljno" zavodljiv!

 

 

Mali savet

 

Ukoliko imate sitne ili izdužene (kose) oči, ajlajner će vam pomoći da ih vizuelno uvećate tako što će linija ajlajnera biti deblja i zaobljenija, a ukoliko su vaše oči krupne onda će linija ajlajnera biti tanja i izdužena. Na ovaj način će vam oči biti izdužene i smanjene.

 

         
Veze i vezice
Matematičari otkrili formulu ljubavi
Travel
Plitvička jezera: lepota i mir
U trendu
Kafa smanjuje rizik od raka jetre
Coolinar
USKRŠNJA POGAČA
Entertainment
Zvezde koje bi se mogle razbacivati sa novcem ali umesto toga...
Crafts
Provirite u ovu vilu
Glamour
Par saveta za tenisice