Danas večera sutra ručak!

Iako za namirnice potrošimo dosta novca često ih bacamo jer nam od ručka ili večere ostane višak. Često niko ne želi da jede pile od juče ili hladne ćufte ali mi vam predlažemo kako da od viška večere napravite sutradan ručak. Evo nekoliko zanimljivih ideja kako da upotrebite ostatke koje obično bacate. Ovo je pravi način da uštedite novac i vreme koje provodite u kuihinji.

Od ostatka lososa možete napraviti sutradan tortilje na mediteranski način. Ponovo propržite iseckani losos, dodajte začine, malo crnog pasulja, paprike i praziluka i preliv od pavlake. Za 10 minuta eto idealnog ručka.

Obično kada za večeru pečemo celo pile ostanu nam ostaci koje nažalost bacimo. Međutim piletina može biti vrlo ukusna i sutradan, posebno kada je propržimo sa karijem i napravimo obrok salatu sa mangom!

Vreme je praznika i osim pileta za večeru spremamo i punjenu ćurku koja takođe može biti izvrsna u tortiljama sa seckanim povrćem.

Slično je i sa svinjskim odreskom ili pečenjem koje kada se sitno isecka i pomeša sa pikantni prelivom ispadne divan ručak.

Pečeno ili dinstano povrće biće ukusno i sutradan. Mi vam predlažemo u kombinaciji sa testeninom i neutralnom pavlakom i mirođijom. 

         
Veze i vezice
Matematičari otkrili formulu ljubavi
Travel
Plitvička jezera: lepota i mir
U trendu
Kafa smanjuje rizik od raka jetre
Entertainment
Manekenka priznaje zašto nosi samo mini suknje
Crafts
Raskoš koju je kupila Sofia Vergara
Wellness & Care
Masna kosa povezana u pundju
Glamour
Par saveta za tenisice